taiere panglica 4
Smart+ este un brand al companiei Smart Diesel, una din cele mai dinamice si solide companii antreprenoriale din Romania. Smart+ propune un concept modern de benzinarie, ce se doreste a se diferentia atat prin calitatea produsului si excelenta serviciilor, cat si prin faptul ca permite functionarea in regim self-service.

Dupa deschiderea primei statii in Hateg, reteaua de benzinarii Smart+ s-a extins si in Curtici, judetul Arad, acolo unde am deschis cea de-a doua statie moderna de alimentare.Deschiderea oficiala a statiei din Curtici a avut loc in data de 15 martie 2019.

Care sunt facilitatile oferite de Smart+ Curtici?

Smart+ Curtici este o statie moderna, cu pompe de ultima generatie, facilitati de alimentare cu GPL, spalatorie self-service si shop.

Alimentarea se poate face cu numerar, cu card bancar sau cu card de flota, functionand cu personal pe timpul zilei si in mod automat pe timp de noapte.

Campania Smart+ Curtici

Pentru ca ne dorim sa rasplatim fidelitatea clientilor nostri, le oferim premii la alimentare!

Orice cumparaturi de minim 75 lei facute in benzinaria Smart+ Curtici iti pot aduce 50l de carburant pe saptamana sau un iPhone XS Max, in valoare de 1200 euro! Vezi regulamentul campaniei aici.

Curticiul este o localitate cu un mare potential, recunoscuta nu doar pentru solul fertil si oamenii harnici, ci si ca un pol de dezvoltare industriala al judetului. Acest lucru ne-a facut sa consideram o astfel de investitie mai mult decat oportuna.

Dezvoltarea regiunii de vest a tarii continu─â. Smart.