Slide

Tu te concentrezi pe transport,
noi facem restul!

Dispozitive pentru plata taxelor de drum în Europa

Smart Diesel v─â ofer─â solu╚Ťii personalizate pentru tipul t─âu de transport, atunci c├ónd este vorba de plata taxelor de drum ├«n Rom├ónia ╚Öi Europa.
Fie c─â ╚Ťi se potrive╚Öte dispozitivul unic de taxare, fie c─â este mai potrivit Smart Toll Card pentru compania ta, noi ne asigur─âm c─â beneficiezi de cea mai simpl─â ╚Öi sigur─â metod─â de plat─â. Fiecare dintre solu╚Ťiile oferite de Smart Diesel este creat─â pentru confortul ╚Öi beneficiile transportatorilor,
pentru a ne asigura c─â ve╚Ťi benefici de reduceri la┬ápl─â╚Ťile f─âcute┬á├«n Europa.

Beneficiile aparatelor de taxare

Taxele sunt colectate automat, cu un singur dispozitiv. Contul de client con╚Ťine toate tranzac╚Ťiile efectuate iar plata se face direct pe factura Smart. Ve╚Ťi putea circula ne├«ntrerupt ├«n Europa!

 • Costuri mai mici prin reduceri oferite la plata taxelor de drum ├«n unele state Europene, f─âr─â costuri de instalare sau dezinstalare aparat.
 • Economisirea timpului┬áprin utilizarea benzilor special indicate la sta╚Ťiile de taxare.
 • O singur─â factur─â ce cuprinde toate tranzac╚Ťiile.
 • Servicii cu valoare ad─âugat─â ad─âugat─â precum planificarea rutei ╚Öi asisten╚Ť─â ├«n caz de defec╚Ťiune.
 • Plata celor mai multe taxelor de drum pentru camioane cu o singur─â unitate de bord.

Smart Toll Card

Smart Diesel v─â ofer─â o solu╚Ťie simpl─â de plat─â la termen pentru taxele de drum. Astfel, pute╚Ťi pl─âti taxele de drum direct cu Smart Toll Card, ce poate fi accesat online prin intermediul platformei Smart Diesel Web Management. Tot aici pute╚Ťi monitoriza ├«n timp real costurile asociate cu taxele de drum.

Smart Toll Card elimină în primul rand necesitatea șoferilor de a avea sume importante de cash pentru a plăti taxele de drum pe traseu.

Al doilea avantaj este reprezentat de reducerea considerabil─â a timpilor de tranzit, at├ót de importan╚Ťi pentru clien╚Ťii no╚Ötri, ├«n special pentru cei care┬átransport─â┬ám─ârfuri┬áperisabile.

DKV BOX Europe

Decontarea taxei de drum pentru camioane în Europa cu o singură unitate de bord.

DKV BOX EUROPE┬áeste compatibil EETS (ÔÇ×European Electronic Toll ServiceÔÇŁ ÔÇô Serviciul electronic european pentru taxa de drum), obiectivul s─âu fiind de a simplifica pentru participan╚Ťii la trafic decontarea taxelor de drum atunci c├ónd circul─â ├«n Europa, cu ajutorul unui SINGUR dispozitiv ╚Öi al unui singur partener de contract.

Avantajele utiliz─ârii DKV BOX Europe:

 • Acoperire mare in Europa ├«nlocuind 11 dispozitive din bordul vehiculelor;
 • Proces simplu de comandare, f─âr─â documente de trimis ├«n original/fizic;
 • Timp de livrare redus;
 • Posibilitatea de a comanda aparate nepersonalizate, ├«nainte chiar de a ├«nmatricula camionul;
 • Aparatul poate fi personalizat ├«n func╚Ťie de nevoile de transport – ╚Ť─ârile┬ápot fi ad─âugate rapid pe aparat;

Acoperire:┬áBelgia, Germania, Austria, Fran╚Ťa, Portugalia, Spania, Bulgaria, Ungaria, Italia, Elve╚Ťia, Polonia.

Poduri și tuneluri: Warnow și Herren (Germania), Liefkenshoek (Belgia).

DKV BOX Europe
DKV BOX Italia

DKV BOX Italia

OBU pentru plata taxelor de drum in Italia

Pentru toate camioanele care se deplaseaz─â pe cei aproximativ 6.600 km de autostr─âzi din Italia se percepe o tax─â de drum. In schimb, pentru circula╚Ťia pe drumurile expres (strada extraurbana principale sau ÔÇ×superstradaÔÇŁ) nu se pl─âtesc taxe.

Deveni╚Ťi membru ├«n CONSORZIO DKV ╚Öi beneficia╚Ťi de reduceri anuale la taxa de drum din Italia. Membrii beneficiaz─â de cele mai mari reduceri, ├«nc─â de la primele tranzac╚Ťii, pe baza kilometrilor parcur╚Öi ai tuturor membrilor CONSORZIO DKV.

 • Acoperire:┬áItalia
 • Ruta, poduri ╚Öi tuneluri:┬átoate cu excep╚Ťia Schio Valdagno Frejus ÔÇô ╚Öi a tunelului Mont Blanc, CAS (Consorzio per le Autostrade Siciliane), feribotul Messina – San Giovanni

DKV BOX Select

Vei avea control absolut asupra flotei

 • Acoperire:┬áFran╚Ťa, Spania, Portugalia
 • Ruta, poduri ╚Öi tuneluri:┬áWarnow ╚Öi Herren (Germania), Liefkenshoek (Belgia)
 • Suplimentar:┬átaxe pentru parc─âri supravegheate ├«n Fran╚Ťa ╚Öi Spania
DKV BOX Italia

Echip─â dedicat─â de suport

Ai al─âturi o echip─â dedicat─â exclusiv taxelor de drum ├«n toate ╚Ť─ârile din Europa, cu o experien╚Ť─â deja demonstrat─â de peste 16 ani ├«n domeniu. Te ajut─âm s─â┬áalegi cea mai bun─â┬ávariant─â┬áde plat─â┬áa taxelor de drum pentru tine.

Consultan╚Ť─â, explicarea legisla╚Ťiei din diferite┬á╚Ť─âri europene, alegerea si achizi╚Ťia echipamentelor OBU pentru plata automat─â┬áa taxelor de drum, statusul recuper─ârii taxelor de drum pe fiecare┬á╚Ťar─â in parte – suntem aici pentru orice problem─â.

Opteaz─â pentru plata taxelor de drum ├«n Europa prin intermediul unit─â╚Ťilor OBU (On Board Units)! 

 

Cere o ofertă personalizată și te putem ajuta să faci cea mai bună alegere pentru flota ta!