MEREU ÎN AVANTAJ

Prin cardul Smart Diesel, transportatorii din Romania au la ├«ndem├ón─â o solu╚Ťie performant─â de plat─â.

Cardul Smart Diesel este solu╚Ťia de plat─â preferat─â de cele mai importante companii de transport din Romania.┬á

Folosind cardurile Smart Diesel ai la dispozi╚Ťie probabil cele mai mici pre╚Ťuri din Rom├ónia, plus discounturi ├«n func╚Ťie de volume.

Toate celelalte servicii de care un transportator are nevoie sunt perfect rezolvate cu SD. Plata automata taxe de drum și recuperare TVA.

Ast─âzi, eficien╚Ťa este mai important─â ca oric├ónd. Prin sistemul online SD, ai acces la aliment─ârile tale, setare limite ╚Öi urm─ârire costuri.

Acesta este un card pre-paid, cu posibilitate de monitorizare ╚Öi control total prin sistemul propriu Smart Diesel Web Management Carduri Carburant. ├Än func╚Ťie de cantitatea de motorin─â alimentat─â lunar, Smart Diesel SRL ├«╚Ťi ofer─â pre╚Ť/litru cu discounturi semnificative.

├Än plus, calitatea carburantului de la sta╚Ťiile Smart Diesel din Rom├ónia este una ridicat─â. Ne-am asigurat ca la toate sta╚Ťiile beneficia╚Ťi de DIESEL PLUS, carburant aditivat de calitate superioar─â.

Smart Diesel este un serviciu complet automatizat, dedicat exclusiv companiilor de transport intern ╚Öi interna╚Ťional ╚Öi tuturor de╚Ťin─âtorilor de flote comerciale, indiferent de m─ârimea acestora.

Av├ónd ├«n vedere economiile de care se bucura utilizatorii produselor noastre, card motorin─â intern, care poate fi folosit pe teritoriul Romaniei ╚Öi card motorin─â extern, care poate fi folosit ╚Öi ├«n afara grani╚Ťelor, Smart Diesel se contureaz─â ca fiind una dintre cele mai avantajoase solu╚Ťii de alimentare motorin─â din Romania.

De asemenea, Smart Diesel ├«╚Ťi ofer─â ╚Öi servicii de recuperare TVA ╚Öi accize de pe taxele de drum ╚Öi motorin─â, servicii de taxe de drum ├«n Europa ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd servicii prin care ├«╚Ťi po╚Ťi monitoriza online costurile. Astfel, folosind serviciile SD totul devine mai simplu, mai sigur ╚Öi mai avantajos.